Wijdverbreide winstneming tijdens de Thanksgiving-vakantie keerde de wekenlange rally om die bitcoin binnen een haar van zijn recordhoogte in 2017 plaatste.

 

Bitcoin zakte verder in tijdens de Thanksgiving-vakantie toen intense winstnemingen op de prijzen sleepten.

De meest populaire cryptocurrency ter wereld is de afgelopen 24 uur met maar liefst 5,9% gedaald tot $ 16.242,70.

De inzinking was de grootste van Bitcoin sinds de coronavirus-pandemie de markten in maart sloeg, en het keerde de wekenlange rally om die het token in een haar van zijn recordhoogte plaatste. REN is groot op de markt.

 

 

Andere cryptocurrencies, waaronder Ethereum en XRP, vielen in de uitverkoop en zonken ook.

Bekijk hier live bitcoin-handel.

Het overnemen van winst tijdens de Thanksgiving-vakantie stopte de rally van Bitcoin en zorgde ervoor dat het token een record uit 2017 niet inhaalde. Ontology kopen is goedkoop.

 

De meest populaire cryptocurrency ter wereld is de afgelopen 24 uur met maar liefst 5,9% gedaald tot $ 16.242,70. De dia was de grootste van Bitcoin sinds de coronavirus-pandemie voor het eerst markten in maart op hol bracht, en het keerde de wekenlange opwaartse trend, aangewakkerd door hernieuwde optimisme, om.

 

Bitcoin kwam woensdag binnen $ 300 van het hoogste punt ooit, toen het een intraday-high bereikte van $ 19.494. Toen de munt dinsdag het weerstandsniveau van $ 19.000 wist te wissen, waren alle ogen gericht op de vraag of het voor het eerst boven $ 20.000 kon stijgen.

 

Lees meer: ​​Mike Wilson van Morgan Stanley noemde de laatste 2 uitverkoop op de markt. Hij vertelde ons de 3 indicatoren die hij gebruikte om zijn voorspellingen te doen – en legde uit hoe hij het hoofd koel houdt in neergangen wanneer anderen de dag des oordeels voorspellen.

 

“Dit instrument blijft even volatiel en zeer speculatief als altijd”, zei Craig Erlam, senior marktanalist bij Oanda Europe, vrijdag. “Er zijn misschien meer redenen om bullish te zijn over crypto’s dan drie jaar geleden, maar sommige dingen zijn gewoon niet veranderd. De wilde rit gaat door.”

 

De uitverkoop van de cryptocurrency sleepte de hele dag naar andere tokens. Ethereum daalde maar liefst 8,1% en XRP daalde met 15,9% op dieptepunten van 24 uur.

 

Bitcoin genoot van een buitengewoon momentum op weg naar de Thanksgiving-vakantie. PayPal’s adoptie van cryptocurrencies leidde tot de rally van de token in oktober, en bullish commentaar van Wall Street-giganten, waaronder Mike Novogratz en Rick Rieder, verhoogde de prijzen verder. Nieuwe interesse van particuliere beleggers verlengde de stijging vóór de ommekeer van donderdag.

 

Bitcoin is ondanks zijn inzinking nog steeds meer dan verdubbeld in 2020. De omvang van zijn stijging en daling door het jaar heen lijkt op zijn hausse en mislukking van 2017. Het valt nog te bezien of intense prijsschommelingen Bitcoin terugtrekken tot ongeveer $ 3.000, zoals drie jaar geleden. Hoewel sommigen een bredere investeerdersbasis hebben aangeprezen als een belangrijke ondersteuning voor de cryptocurrency, zijn anderen er niet van overtuigd dat de wilde vluchtigheid van Bitcoin binnenkort zal afkoelen.

 

Bitcoin handelde tegen $ 17.054,31 vanaf 08:20 uur ET, een stijging van 135% sinds het begin van het jaar.

 

RELATED ARTICLES