In navolging van de golf van andere meme-munten die de afgelopen maanden zijn gelanceerd, heeft Joe Exotic nu een officiële Tiger King-cryptomunt.

 

De Tiger King-cryptomunt is de nieuwste die zich aansluit bij de groeiende cryptocurrency-trend en hoopt een vergelijkbaar niveau van succes te genereren als andere recente meme-munten, zoals Dogecoin. De officiële Joe Exotic-munt is al beschikbaar om te kopen en enkele van de toekomstplannen voor de crypto zijn al uiteengezet. De Tiger King-munt van Exotic arriveert weken na de lancering van de CAT-munt van Carole Baskin. De bitcoin staking informatie is online te vinden.

 

 

Cryptocurrencies bestaan ​​al een tijdje met Bitcoin en Ether, twee van de meest bekende opties. De afgelopen maanden is er echter een golf van activiteit met betrekking tot meme-munten geweest. Deze munten zijn ontworpen om zich snel in bewustzijn (en acceptatie) te verspreiden, vergelijkbaar met hoe een meme in het algemeen werkt. Voor degenen die vroeg genoeg binnenkomen, kan een meme-munt resulteren in een zeer snel rendement op een investering, vergeleken met meer traditionele investeringsopties.

 

Gelanceerd op de officiële Joe Exotic-website, komt de Tiger King-cryptomunt een paar weken nadat Carole Baskin een $ CAT-crypto lanceerde. In een aankondiging in mei op de Bit Cat Rescue-website, verklaarde Baskin dat CAT gewoon een fantoken is en niet ontworpen als “een valuta of investering”. Met $TKING bevestigt de Joe Exotic-website dat het geld dat wordt ingezameld door de Tiger King-munt naar het defensiefonds van Joe Exotic gaat, evenals liefdadigheidsincentives die persoonlijk zijn voor de Tiger King.

 

Hoe de Tiger King-munt werkt

Tijger Koning Munt

De totale voorraad Tiger King-munten is volgens de officiële website een biljoen, waarvan 35 procent al is verbrand. Joe Exotic heeft een onbevestigd aantal munten ontvangen van de oorspronkelijke batch, waaruit het geld zal worden gegenereerd, mocht de Tiger King-cryptomunt in waarde stijgen. De website legt wel uit dat er een soort langetermijnplan is voor $TKING, waarbij de eerste fase begint met de voorverkoop, een liquiditeitsvergrendeling (om te voorkomen dat de pool wordt leeggemaakt), evenals een notering op de Uniswap-beurs. De tweede en derde fase wijzen op een uitbreiding van noteringen op andere beurzen, evenals de lancering van onder meer verschillende NFT’s en merch. tips welke cryptomunten kopen online?

 

Met de steun van Joe Exotic en de populariteit rond de naam Tiger King, in combinatie met de algemene meme-muntbenadering die is ontworpen om te profiteren van de meme-cultuur, is het niet verwonderlijk dat er nu een Tiger King-munt is. Evenzo is het onwaarschijnlijk dat de Tiger King-cryptomunt de laatste meme-crypto is die wordt gelanceerd, ondersteund door een populair merk.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES